Welkom op de website van Praktijk Artist

Gevestigd in Mental Health Center Beeklaan te Den Haag

Keuringen in het kader van de Gezondheidsverklaring procedure

In de Gezondheidsverklaring beantwoordt u vragen over uw gezondheid. Bijvoorbeeld over de medicijnen die u gebruikt en over ziektes waardoor u mogelijk niet veilig kunt rijden. Soms heeft het CBR niet genoeg aan de informatie uit uw Gezondheidsverklaring. Het CBR heeft dan van een arts of van een specialist extra informatie nodig. U krijgt daarvoor een verwijzing naar een arts of medisch specialist. Bij praktijk Artist kunt u terecht voor deze keuring in het kader van de Gezondheidsverklaring procedure.

U kunt zelf de afspraak maken met de specialist voor de rijbewijskeuring. Neem uw bericht(en), alle formulieren en uw identiteitsbewijs mee naar de afspraak. In uw verwijsbrief vindt u ZD code(s). Met deze code(s) kan de specialist uw documenten digitaal invullen en versturen naar het CBR, dat gaat sneller dan per post.

Bij praktijk Artist worden alle keuringen door de specialist zelf verricht waardoor de kwaliteit van het rapport gegarandeerd is. Er ontstaat daardoor in de regel ook geen vertraging in de procedure. Dit kan het geval zijn als door onduidelijkheden in het rapport het rapport niet goed beoordeeld kan worden door het CBR. Praktijk Artist hanteert een keuringstarief dat gebaseerd is op het NZa tarief en geeft daarbij een standaard korting van ca. 40%. 

Afspraken kunnen in de regel op korte termijn gemaakt worden en het rapport wordt vervolgens binnen 1 week digitaal naar het CBR gestuurd